Page 1 of 9

New site glitch report

Posted: Fri Mar 06, 2015 3:32 am
by dapperdave
Hi,

I noticed that when I click on the link to open the image in this thread,

http://highsierratopix.com/community/vi ... 17&t=12104

it opens in a new tab, but the image also appears in the original tab in what looks an unplanned way
HST.JPG
HST.JPG (71.75 KiB) Viewed 3859 times
You'll also notice that the (top) search button also looks a bit weird, this happens throughout the forums.

Also the page navigation lists display strangely, like this
HST2.JPG
HST2.JPG (12.86 KiB) Viewed 3859 times
Tested and persistent on Chrome and IE11 on W8.1Pro

Dave

Re: New site glitch report

Posted: Fri Mar 06, 2015 7:14 am
by ERIC
Thanks for the screens, Dave. I'm seeing/experiencing the same as you. I'm not sure what happened, but I'm working to resolve the issue.

Re: New site glitch report

Posted: Sat Mar 07, 2015 8:40 am
by ERIC
Need help testing. Is the post area issue better today? Be sure to check after you clean your browser cache - press shift+f5 on your browser to clean the cache.

Re: New site glitch report

Posted: Sat Mar 07, 2015 10:32 am
by LMBSGV
Yes, the post area is now fine.

Re: New site glitch report

Posted: Sat Mar 07, 2015 10:51 am
by dapperdave
Screenshot to show problem with fullscreen map display
nomap.JPG
Dave

Re: New site glitch report

Posted: Sat Mar 07, 2015 11:24 am
by dapperdave
IE10 behaviour (initial with fs=1 tag in address);
IE10a.JPG
IE10a.JPG (42.01 KiB) Viewed 3808 times
clicking "Normal Size" works ok;
IE10b.JPG
clicking "full-size" displays as above (same as Chrome)

Dave

Re: New site glitch report

Posted: Sat Mar 07, 2015 1:05 pm
by ERIC
Yes, the full-size map is something that copeg will work on after the contractor is done with skinning the main page and FAQ of the map. There are some known div nesting issues, but we don't want to start working on them until the "other cook" is out of the kitchen.

Re: New site glitch report

Posted: Sat Mar 07, 2015 4:39 pm
by Hikin Mike
Yes, I can see the 'Post a Reply' box again. Thanks! \:D/ \:D/

Re: New site glitch report

Posted: Sat Mar 07, 2015 9:18 pm
by maverick
I am now able to post again after 4 days, thanks Eric. :)

Re: New site glitch report

Posted: Sat Mar 07, 2015 9:33 pm
by rlown
Eric, should everyone just clear their browser cache? I've had no problems as others haven't either posting stuff.

Just wondering,

Russ