HST Community      New site glitch report

New site glitch report | High Sierra Topix  

New site glitch report

Instead of emailing or messaging the Admins or Mods with technical support questions or comments about the site, we prefer you check here to see if someone else has had the same difficulty or has made the same suggestion. What you're after might have already been posted and addressed here or within the FAQ. If not, please post a detailed description of the problem/suggestion and someone from the HST team will address your needs shortly. If you can't login/post and are unable to reset your password on your own, you may contact us directly.

New site glitch report

Postby dapperdave » Fri Mar 06, 2015 2:32 am

Hi,

I noticed that when I click on the link to open the image in this thread,

http://highsierratopix.com/community/viewtopic.php?f=17&t=12104

it opens in a new tab, but the image also appears in the original tab in what looks an unplanned way

HST.JPG


You'll also notice that the (top) search button also looks a bit weird, this happens throughout the forums.

Also the page navigation lists display strangely, like this

HST2.JPG


Tested and persistent on Chrome and IE11 on W8.1Pro

Dave
You must register an account and login to view the files/photos attached to this post.



User avatar
dapperdave
Topix Acquainted
 
Posts: 48
Joined: Tue Aug 28, 2012 1:07 am
Experience: Level 4 Explorer

Re: New site glitch report

Postby ERIC » Fri Mar 06, 2015 6:14 am

Thanks for the screens, Dave. I'm seeing/experiencing the same as you. I'm not sure what happened, but I'm working to resolve the issue.
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix
User avatar
ERIC
HS Topix Owner & Forums Administrator
HS Topix Owner & Forums Administrator
 
Posts: 3110
Joined: Fri Oct 28, 2005 8:13 am
Location: between the 916 and 661
Experience: Level 4 Explorer

Re: New site glitch report

Postby ERIC » Sat Mar 07, 2015 7:40 am

Need help testing. Is the post area issue better today? Be sure to check after you clean your browser cache - press shift+f5 on your browser to clean the cache.
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix
User avatar
ERIC
HS Topix Owner & Forums Administrator
HS Topix Owner & Forums Administrator
 
Posts: 3110
Joined: Fri Oct 28, 2005 8:13 am
Location: between the 916 and 661
Experience: Level 4 Explorer

Re: New site glitch report

Postby LMBSGV » Sat Mar 07, 2015 9:32 am

Yes, the post area is now fine.
User avatar
LMBSGV
Topix Expert
 
Posts: 650
Joined: Sat Oct 27, 2007 7:42 pm
Location: San Geronimo, CA
Experience: Level 4 Explorer

Re: New site glitch report

Postby dapperdave » Sat Mar 07, 2015 9:51 am

Screenshot to show problem with fullscreen map display

nomap.JPG


Dave
You must register an account and login to view the files/photos attached to this post.
User avatar
dapperdave
Topix Acquainted
 
Posts: 48
Joined: Tue Aug 28, 2012 1:07 am
Experience: Level 4 Explorer

Re: New site glitch report

Postby dapperdave » Sat Mar 07, 2015 10:24 am

IE10 behaviour (initial with fs=1 tag in address);
IE10a.JPG

clicking "Normal Size" works ok;
IE10b.JPG

clicking "full-size" displays as above (same as Chrome)

Dave
You must register an account and login to view the files/photos attached to this post.
User avatar
dapperdave
Topix Acquainted
 
Posts: 48
Joined: Tue Aug 28, 2012 1:07 am
Experience: Level 4 Explorer

Re: New site glitch report

Postby ERIC » Sat Mar 07, 2015 12:05 pm

Yes, the full-size map is something that copeg will work on after the contractor is done with skinning the main page and FAQ of the map. There are some known div nesting issues, but we don't want to start working on them until the "other cook" is out of the kitchen.
New members, please consider giving us an intro!
Follow us on Twitter @HighSierraTopix. Use hashtags #SIERRAPHILE #GotSierra? #GotMountains?
Follow us on Facebook: https://www.facebook.com/HighSierraTopix
User avatar
ERIC
HS Topix Owner & Forums Administrator
HS Topix Owner & Forums Administrator
 
Posts: 3110
Joined: Fri Oct 28, 2005 8:13 am
Location: between the 916 and 661
Experience: Level 4 Explorer

Re: New site glitch report

Postby Hikin Mike » Sat Mar 07, 2015 3:39 pm

Yes, I can see the 'Post a Reply' box again. Thanks! \:D/ \:D/
User avatar
Hikin Mike
Founding Member
 
Posts: 552
Joined: Fri Oct 28, 2005 4:56 pm
Location: Atwater, CA
Experience: N/A

Re: New site glitch report

Postby maverick » Sat Mar 07, 2015 8:18 pm

I am now able to post again after 4 days, thanks Eric. :)
I don't give out specific route information, my belief is that it takes away from the whole adventure spirit of a trip, if you need every inch planned out, you'll have to get that from someone else.

Have a safer backcountry experience by using the HST ReConn Form 2.0, named after Larry Conn, a HST member: http://reconn.org
User avatar
maverick
Forums Moderator
Forums Moderator
 
Posts: 9402
Joined: Thu Apr 06, 2006 4:54 pm
Experience: Level 4 Explorer

Re: New site glitch report

Postby rlown » Sat Mar 07, 2015 8:33 pm

Eric, should everyone just clear their browser cache? I've had no problems as others haven't either posting stuff.

Just wondering,

Russ
User avatar
rlown
Topix Junkie
 
Posts: 6517
Joined: Thu Oct 25, 2007 4:00 pm
Location: Petaluma, CA
Experience: Level 4 Explorer

Next

Return to Website Technical Problems, Questions, Comments & Suggestions



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest