unwanted attachments

Instead of emailing or messaging the Admins or Mods with technical support questions or comments about the site, we prefer you check here to see if someone else has had the same difficulty or has made the same suggestion. What you're after might have already been posted and addressed here or within the FAQ. If not, please post a detailed description of the problem/suggestion and someone from the HST team will address your needs shortly. If you can't login/post and are unable to reset your password on your own, you may contact us directly.
Post Reply
User avatar
Harlen
Topix Expert
Posts: 701
Joined: Sat Mar 11, 2017 9:13 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: California

unwanted attachments

Post by Harlen » Wed Jul 10, 2019 9:10 pm

I have an Attachment tacked onto the end of my photos in my recent TR: North Fork of the Kings- Woodchuck Country Trip Report.

How does this happen? I tried to delete the photo of Bear on the rusty ice in order to make room for another image, but now this unwanted Attachment fillis the 12 photo quota?

Does anyone know how to erase these Attachments? Thanks, Ian.








User avatar
copeg
Founding Member & Forums Administrator
Founding Member & Forums Administrator
Posts: 2053
Joined: Fri Oct 28, 2005 9:25 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Menlo Park, CA
Contact:

Re: unwanted attachments

Post by copeg » Wed Jul 10, 2019 9:38 pm

Attachments that don't get 'placed inline' end up being shown at the end of the post. To remove, you'll have to figure out which image it is (quick look at your post makes me think its the 4th down in attachment list as there's no attachment=3 in post text (why 3? attachments are labelled sequentially starting with 0...its a computer thing)). After you've pinned down the culprit, either delete the attachment or place it inline (don't want to delete for you, as don't know if you want to retain the image elsewhere in post)

User avatar
Harlen
Topix Expert
Posts: 701
Joined: Sat Mar 11, 2017 9:13 am
Experience: Level 4 Explorer
Location: California

Re: unwanted attachments

Post by Harlen » Wed Jul 10, 2019 10:08 pm

Hey copeg, I can't say that I saw the culprit as you did, but erasing the 4th down did the trick. Thanks for the very prompt response and help. Cheers, Ian.

User avatar
Jimr
Forums Moderator
Forums Moderator
Posts: 1919
Joined: Fri Jul 31, 2009 2:14 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Redondo Beach

Re: unwanted attachments

Post by Jimr » Wed Jul 10, 2019 10:30 pm

I hate the zero start. In excel, I always declare option base 1 so I don't have to deal with zeros.
“Posterity! You will never know, how much it cost the present generation, to preserve your Freedom! I hope you will make a good use of it. If you do not, I shall repent in Heaven, that I ever took half the pains to preserve it.”

-John Adams

User avatar
rlown
Topix Docent
Posts: 7214
Joined: Thu Oct 25, 2007 5:00 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Petaluma, CA

Re: unwanted attachments

Post by rlown » Tue Jul 23, 2019 4:37 pm

New pic attachment problem. I keep getting this error.
Capture.JPG
Greg, I sent you the pics in email I cannot attach. Please tell me what is different now as I've posted them previously.

Russ

User avatar
rlown
Topix Docent
Posts: 7214
Joined: Thu Oct 25, 2007 5:00 pm
Experience: Level 4 Explorer
Location: Petaluma, CA

Re: unwanted attachments

Post by rlown » Wed Jul 24, 2019 2:43 pm

Ok. Thanks for the effort, Greg. I took my old pictures circa 2004/2005. Per that info I found on the phpbb bulletin board, I saved them as png files using paint. I then resaved them as jpg files. Paint warned me that I would lose transparency, which i think is the glitch. It still worked and I was able to post them.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest